Estompat de dezvăluirile despre cazul din Caracal, dosarul femeii din Dorna Candrenilor a mers foarte repede și vineri, 26 septembrie, a ajuns la Tribunalul Suceava.

Ana Pardău s-a căsătorit în 2008 cu Florin. Amândoi sunt ingineri și lucrau la o multinațională, dar au și o fermă destul de mare în Bucovina. Împreună au trei copii. Din 2015, când a rămas însărcinată a patra oară, se pare că Ana a hotărât că trei copii sunt de ajuns. În vara lui 2016, pe 29 iunie, ea a născut acasă, a lăsat copilul să moară într-un lighean și l-a îngropat în curte, potrivit Ziar de Suceava.

Al doilea copil nedorit s-a născut în 2018, pe 3 februarie. Femeia a născut în cada plină de apă. Acest prunc l-a îngropat după două săptămâni, tot în curtea casei.

Ambele trupuri aveau să fie descoperite pe 13 august 2019, cu ocazia unei percheziții.

Percheziția a avut loc după ce o colegă, rudă cu un polițist sucevean, a observat că Ana Pardău era însărcinată. A urmat o verificare din care a rezultat că al treilea bebeluș fusese născut tot acasă, pe 9 august, și pus într-un sac menajer. Femeia nu a mai apucat să îl îngroape.

Ana Pardău a fost internată într-o clinică de specialitate și apoi lăsată acasă, sub control judiciar.

Ea acum este acuzată de violență în familie, raportată la infracțiunea de omor.