Evenimentul Zilei > Actualitate > MOMENTUL care l-a MARCAT pe Theo Pașa, după DEZVĂLUIRILE făcute despre RELAȚIA lui cu Simona Halep. „Anumite persoane din lumea asta…”
MOMENTUL care l-a MARCAT pe Theo Pașa, după DEZVĂLUIRILE făcute despre RELAȚIA lui cu Simona Halep. „Anumite persoane din lumea asta…”

MOMENTUL care l-a MARCAT pe Theo Pașa, după DEZVĂLUIRILE făcute despre RELAȚIA lui cu Simona Halep. „Anumite persoane din lumea asta…”

Mechedonul Theo Pașa a ajuns în atenția presei de când au început să se audă zvonuri cum că i-ar fi cucerit inima Simonei Halep. Din acel moment, la adresa bărbatului au început să se formuleze caracterizări pripite, eronate sau injurioase, pe care Theo Pașa a vrut să le clarifice.

Theo Pașa declarase, recent, că nu are o relație cu Simona Halep și că l-au deranjat anumite lucruri care au apărut în presă și, mai apoi, pe relațiile de socializare. Totul începuse să capete o tentă personală care îl scotea pe machedon victima unor critici nefondate.

„Nu m-a deranjat nimic în mod special din ceea ce s-a scris despre mine, însă anumite persoane din lumea asta au folosit nişte cuvinte la adresa mea care nu mi se potrivesc. Au folosit termenul <<puţoi>>. Să te adresezi faţă de o persoană pe care nu o cunoşti la modul acesta nu mi se pare adecvat”, a spus Theo Pașa, într-un interviu acordat Observator, potrivit Spynews.

După ce, la începutul lunii aprilie, au apărut mai multe poze care ar fi indicat o legătură între cei doi, Theo Pașa a clarificat faptul că o cunoaște pe Simona Halep, dar sunt doar buni prieteni, spunând că o apreciază foarte mult ca sportivă.

„Buna dimineata. In urma articolelor aparute in spatiul public doresc sa fac urmatoarele precizari; nu a existat si nu exista o relatie amoroasa intre mine si Simona Halep.Iubesc sportul,am studiat Liceul Sportiv si Facultatea de Educatie Fizica si Sport Constanta. Ca atare sunt un fun al Simonei Halep si al tuturor sportivilor asa cum cred ca toti romanii ar trebui sa fie…

Este adevarat faptul ca frecventez cafeneaua SH unde l am cunoscut pe tatal Simonei cu care am o relatie buna de prietenie.Am tot respectul si consideratia fata de Dl Halep, este un om deosebit care a facut sacrificii mari in toata cariera Simonei. Am intalnit o pur intamplator la munte si deasemenea merg de mai multi ani la turneele ei din America.

Cine intelege sportul de mare performanta ar trb sa o aprecieze pe Simona ptr performanta geniala realizata,dar si ptr faptul ca este Ambasadorul nr 1 al Romaniei pe toate planurile,sa o sustina atunci cand castiga,dar mai ales atunci cand pierde un meci! S au inventat multe lucruri neadevarate despre mine personal, tot felul de zvonuri si ipoteze false in necunostinta de cauza, se confunda o relatie de amicitie,prietenie cu una amoroasa care categoric nu exista.

Consider ca e de datoria mea ca barbat(machedon) sa clarific aceasta situatie! Simona este o fata speciala,modesta,ambitioasa care are nevoie de liniste si sustinere ptr a si continua cariera si sa reprezinte Romania la cel mai inalt nivel! Va multumesc ptr intelgere,o zi buna tuturor”, a scris bărbatul pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: