Evenimentul Zilei > International > Momente penibile pentru Harry și Meghan. Probleme cu banii!
Momente penibile pentru Harry și Meghan. Probleme cu banii!

Momente penibile pentru Harry și Meghan. Probleme cu banii!

După ce perechea Meghan Markle și Prințul Harry s-a retras din viața regală, fanii au fost intoxicați de un site fals, așa-zis „oficial” care promite a fi „prezența Sussex-urilor pe internet”.

Site-ul pretinde că îl promovează pe cei doi, dar nu este clar cine se află în spatele acestuia. El promite să informeze fanii cu știri despre cuplu și munca lor printr-un podcast și un canal TV.

Pagina principală a meghanonline.com oferă o coroană spumantă încrustată cu bijuterii sub filele pentru magazinul de mărfuri și opțiunile speciale pentru accesul membrilor.

Un mesaj sigur de bun venit din partea „echipei online” spune: „Meghan Online este prezența noastră pe internet, pentru a promova munca, produsele și serviciile lui Meghan Markle în rolul ei de mamă, soție și cetățean al lumii, în primul rând…”.

De asemenea, a înființat un cont de Twitter rușinos, care folosește imaginea lui Meghan, prezintă o coroană și spune că este un „site online Meghan și Harry”.

Dar, în ciuda faptului că pare un site oficial, nu are nicio conexiune cu Sussex.

Agenții de publicitate sunt invitați să se aplice la funcția de pe site, ademeniți de revendicările făcute cu privire la alte site-uri web „care vând un număr mare de articole legate într-un fel de numele Sussex”.

Nu ratați ultima apariție a Evenimentului Istoric, nr 25. Se găsește la chioșcuri sau pe site.

Acesta menționează constant „noi”, de parcă mesajul vine personal de la Harry și Meghan.

Cu numele de domeniu .com care vizează piața profitabilă a Statelor Unite, site-ul urmează să adune sume uriașe de bani de la fanii americani ai perechii regale.

Ba chiar oglindesc frazele pe care Meghan și Harry le-au folosit pe social media și abordarea lor de a se concentra pe o temă în fiecare lună pe Instagram.

Pentru a apela la piața de peste mări, site-ul web folosește și ortografii americane, în ciuda faptului că se pare că a fost creat în Marea Britanie, scrie The Sun.