Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente HORROR pentru cântăreața Ruby! A ajuns MUTILATĂ la urgență
Momente HORROR pentru cântăreața Ruby! A ajuns MUTILATĂ la urgență

Momente HORROR pentru cântăreața Ruby! A ajuns MUTILATĂ la urgență

Îndrăgita artistă Ruby a ajuns pe mâna medicilor fiind supusă unei intervenții chirgicală din cauza unor complicații, după ce şi-a făcut piercing-uri în obraji.

“Nu mai am piercing-uri noi. Nu le mai port nici pe cele vechi, din păcate. Le-aş purta cu mare drag, doar că cei din obraji mi-au dat foarte mult de furcă. Eu sunt mai fălcoasa şi nu găseam cerceluşi cu tija îndeajuns de mare pe cât se umflau fălcile mele şi mi-au trecut prin faţă… a fost complicat, în fine. Probleme. A trebuit să mă tai pe interior să-mi scot… că se închisese peste cercel. Dar încă regret pentru că nu am apucat să mă bucur de cerceii aceia… cum ar fi trebuit”, a spus aceasta pentru WOWbiz.ro.

Ana Claudia Grigore s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie, 1989; are un frate mai mic pe nume Andrei. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste în prezent este studentă la Jurnalism..Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs.

 A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă română care s-a lansat în străinătate.[2] Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.