„Va multumesc pentru voturile voastre, pentru mesaje, pentru toata sustinerea. A fost o experienta minunata!!! Sunt mandra de Madalina Coca si de tot ce a reusit sa faca in cadrul acestui concurs. Va pup si va iubesc!”, a fost mesajul postat de Andra Măruță după încheierea ediţiei din acest an, Vocea României.

Eleva Andrei Măruță, Madalina Coca, a intors toate cele patru scaune in timpul auditiilor pe nevazute si a demonstrat editie dupa editie ca muzica este pasiunea ei cea mare si ca locul ei este pe scena.

Marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro, a fost câştigat de Bogdan Ioan. Cei patru concurenți calificaţi în finală au demonstrat calități vocale incredibile și au ridicat publicul în picioare.   

Bogdan Ioan este din Constanța și a studiat Arhitectura la Iași. A făcut dans sportiv de performanță până la 17 ani şi este fan Michael Jackson. El a început să învețe mișcările mega-starului și să învețe să cânte. Bogdan repetă zilnic peste 7 ore și, fiind impulsionat de prietenii lui, a început să ia și lecții de canto, scrie cancan.ro.

CITEŞTE ŞI: Vocea României. Câţi se aşteptau la VESTEA CARE DEREGLAT RATINGUL? PRO TV arată de ce domină televiziunea din România