Reamintim că Florin Salam a avut parte de o mare nenorocire care i-a marcat toată viața. În anul 2009, artistul și-a pierdut soția, pe Fănica, la care a ținut enorm de mult. Fănica s-a stins după ce a fost diagnosticată de către medici ca având o boală incurabilă.  Acea perioadă a fost cea mai grea și mai neagră din viața lui Florin Salam.

Acum, o altă situație groaznică îi întunecă viața. Este vorba despre fratele să, Neluțu, care se află pe patul de spital și se luptă pentru viața lui. Bărbatul are mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu doar câteva zile, s-a infectat și cu COVID-19.

Fratele lui Florin Salam suferă de diabet și are o problemă la plămâni. Acum, Neluțu  luptă pentru viața lui, dar mai ales, se luptă cu virusul care afectează din ce în ce mai mulți români, după ce s-a infectat în timp ce era internat în spital.

O persoană din familia lui Neluțu a postat pe Facebook un mesaj extrem de dureros, din care reiese faptul că starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam nu este deloc bună și, mai mult de atât, bărbatul se luptă pentru viața lui.

„Vă rog mult…cei care îl iubiți pe fratele meu Neluțu…rugați-vă mult pt sănătatea lui, vă rog strigați mult la Dumnezeu să îl salveze…. ???????????????? Amin” a fost mesajul dureros transmis de persoana din familia lui Neluțu.

Despre fosta soție a manelistului reamintim că aceasta a fost internată tot în Spitalul Floreasca din Capitală. În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya.

Florin Salam și Fănica au dou copii: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

La vremea respectivă, Florin Salam a organizat o înmormântare cu mare fast pentru Fănica, ce a fost preluată de numeroase televiziuni. La înmormântare au fost sute de coroane de flori, lăutari, dar și un tablou imens cu o fotografie cu aceasta, îmbrăcată în mireasă, potrivit cancan.ro