Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente de coșmar pentru vedeta muzicii pop din România! Nu va scăpa niciodată…
Momente de coșmar pentru vedeta muzicii pop din România! Nu va scăpa niciodată…

Momente de coșmar pentru vedeta muzicii pop din România! Nu va scăpa niciodată…

Momente extrem de grele pentru o cânăreață pop care altădată ridica pe toată lumea la dans.

Silvia Dumitrescu trece prin momente grele. Artista suferă de  o boală autoimună rară, cunoscută drept Hashimoto.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta.

Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, – a dezvăluit artista.

„Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat”

Din cauza bolii, la cei 60 de ani ai săi, Silvia s-a îngrășat enorm, dar a reușit totuși să scape de 25 de kilograme în ultimul timp.

”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, scrie antena3.ro.

Silvia Dumitrecu a urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București, la clasa regretatei Mihaela Runceanu, și s-a lansat la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia ’85 unde a obținut Premiul I la secțiunea „Interpretare”.

S-a impus în muzica românească cu piesele scrise de Adrian Enescu, Doru Căplescu, Marius Țeicu, Florin Ochescu, Virgil Popescu, Dani Constantin, Cătălin Târcolea, George Grigoriu, Dumitru Lupu, Gheorghe E. Marian, s.a. Piese precum „Nu-mi pare rău” (1985, Marius Țeicu), „Cred în tine” (1988, Adrian Enescu), „Noi am ales” (1988, Adrian Enescu), „Miracol infinit”(1989, Doru Căplescu) , „Dansul” (1989, Doru Căplescu), „Lumea mea” (1995, Florin Ochescu) sunt doar câteva dintre succesele care au făcut-o un nume de referință în muzica pop românească.

În 1995 a obținut la Festivalul „Cerbul de Aur”, Premiul I la Secțiunea „Videoclip” și Premiul III la Secțiunea „Discografie”.

Începând cu anul 2004, în urma absolvirii unui an de studiu la secțiunea „Jazz” din cadrul Conservatorului Ciprian Porumbescu din București, la clasa profesorului Mircea Tiberian, Silvia Dumitrescu se dedică acestui gen muzical. Împreună cu soțul său, muzicianul Florin Ochescu, a abordat și genul blues, alăturându-se trupei acestuia, cu care susține în mod frecvent concerte.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: