Evenimentul ZileiSocialMobilizare urgentă a Antitero! Amenințări cu bomba în centrul Capitalei. Anunțul a pus lumea pe jar. UPDATE

Mobilizare urgentă a Antitero! Amenințări cu bomba în centrul Capitalei. Anunțul a pus lumea pe jar. UPDATE

Mobilizare urgentă a Antitero! Amenințări cu bomba în centrul Capitalei. Anunțul a pus lumea pe jar. UPDATE
Un eveniment neașteptat a fost raportat în București! În urmă cu puțin timp, un cetățean a apelat autoritățile pentru a le informa că în Piața Unirii din Capitală ar urma să explodeze mai multe dispozitive amplasate chiar de către el. Agenți de poliție, pompieri și mai mulți luptători antiteroriști au intervenit de urgență la fața locului. Circulația a fost blocată.

UPDATE 1: Alerta nu a fost confirmată, iar, potrivit Antena 3, circulația a fost reluată.


Știre inițială: Amenințări cu bomba în Piața Unirii din București! Un cetățean a apelat la sediul Poliției din Sectorul 5 al Capitalei pentru a informa autoritățile că, la ora 17.00, mai multe bombe ar urma să explodeze în zona fântânilor din Piața Unirii. Din fericire, momentan, un astfel de eveniment nu a avut loc, potrivit Digi24.

Amenințări cu bomba în zona fântânilor din Piața Unirii

În zonă au fost dislocați mai mulți pompieri, agenți de poliție, jandarmi, o echipă pirotehnică (sau mai multe). Perimetrul este atent monitorizat de autoritățile care verifică dacă dispozitivele la care s-a făcut referire în apelul amintit au fost sau nu amplasate.

„Astăzi, în jurul orei 16.30, o persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca în zona Fântânilor Unirea s-ar afla un dispozitiv exploziv. Au fost dispuse, de urgență, măsuri de restricționare a traficului, fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni. Acționează atât polițiști, cât și echipe ale Serviciului Român de Informații”, a transmis Poliția Capitalei.

Traficul este blocat în acest moment, mașinile nu mai pot circula, iar pe perioada intervenției celor care se află acum la fața locului cetățenii nu pot circula nici măcar pe trotuarele din apropiere.

Locuitorii din Piața Unirii sunt sfătuiți să își închidă geamurile.


Accesează: