Evenimentul Zilei > Actualitate > Mobilizare maximă la Casa Regală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Omagii de ziua lui Meghan care a împlinit 40 de ani. FOTO
Mobilizare maximă la Casa Regală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Omagii de ziua lui Meghan care a împlinit 40 de ani. FOTO

Mobilizare maximă la Casa Regală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Omagii de ziua lui Meghan care a împlinit 40 de ani. FOTO

Meghan a refuzat invitația fostului Președinte Obama, care va da o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani. Mai mult, apropiații cuplului susțin că ducesa de Sussex nu doreşte să-şi sărbătorească ziua de naştere. În schimb, membrii Case Regale britanice au împânzit conturile oficiale cu urări pentru Meghan.

Prințul William și Kate i-au urat lui Meghan la mulți ani cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. De asemenea Regina și prințul Charles i-au transmis cele mai bune urări, în ciuda tensiunilor dintre Sussex și restul casei regale.

Împărtășind o fotografie a lui Meghan făcută în timp ce se afla într-un turneu regal în Barbados înainte ca ea și prințul Harry să decidă să-și părăsească pozițiile, ducele și ducesa de Cambridge au postat pe Twitter: „Îi dorim la 40 de ani fericiți ducesei de Sussex!”.

Pe contul oficial de Twitter al reginei scrie: „Îi doresc Ducesei de Sussex, astăzi, la mulți ani!”. A împărtășit trei fotografii cu ducesa, toate făcute în timp ce era încă la Casa regală

Image

Imagine

Prințul de Țara Galilor a scris pe Twitter: „Îi doresc ducesei de Sussex  să fie foarte fericită”.

Meghan sărbătorește ziua de naștere într-un mod discret, deoarece vine exact la două luni după ce a născut al doilea copil, Lilibet

Cuplul și-a luat timp liber din programele lor ocupate pentru a avea grijă de fetiţă și fiul Archie, în vârstă de 2 ani.

Fanii speră ca Meghan să decidă să împărtășească prima poză cu Lili pentru a marca această ocazie. Unele rapoarte au sugerat că Harry ar putea să  planifice să-și ducă soția  la o „călătorie intimă”.

Cazurile Covid sunt în creștere în SUA pe fondul răspândirii variantei Delta, în ciuda ratelor ridicate de vaccinare ale țării. Acest lucru a pus capăt planurilor pentru ca Meghan să găzduiască o recepție la conacul ei californian pentru 65 de persoane.

Mesajele de ziua de naștere sunt ultima încercare de a vindeca o ruptură foarte publică care a izbucnit atunci când Harry și Meghan au decis să se retragă din viața regală și să se mute la Montecito în California.

De atunci, cuplul a criticat familia în diferite interviuri TV și radio, criticând natura indiferentă a instituției și pretinsul rasism cu privire la culoarea pielii primului copil al lui Meghan.

Meghan Markle nu este deloc încântată că a împlinit 40 de ani

Harry a fost ultima oară în Marea Britanie când a dezvăluit o statuie a regretatei sale mame, prințesa Diana, pe 1 iulie. Evenimentul i-a unit pe el și pe William lăsând deoparte diferențele pentru a sta unul lângă altul.

Potrivit Metro, Meghan Markle nu este deloc încântată că a împlinit 40 de ani, şi din acest motiv ar dori ca ziua ei să treacă neobservat. Cel mai probabil, ea, Harry, Archie și Lilibet vor sărbători în intimitatea căminului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: