Evenimentul Zilei > Actualitate > Mobilizare de forțe pentru căutarea unui bărbat care a apelat 112
Mobilizare de forțe pentru căutarea unui bărbat care a apelat 112

Mobilizare de forțe pentru căutarea unui bărbat care a apelat 112

S-a dat alarma la 112, joi, în Timiș. Un bărbat a sunat la numărul unic de urgență și a leșinat în timpul convorbirii. El a acuzat dureri, dar nu a mai apucat să spună dacă a fost agresat. De ore bune este căutat.

”În jurul orei 10.42, o persoana de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzând dureri de cap și stare de leșin. În timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă. Cu ajutorul aplicației Cord Com s-a determinat raza de acțiune și au fost dispuse măsuri de căutare a persoanei posibil inconștiente”, a transmis Elena Megherea, purtătoarea de cuvânt a Isu Timiș.

Bărbatul este căutat în zoma comunei Mașloc. La fața locului au ajuns 2 ofițeri, 16 subofițeri din cadrul Isu Timiș, un câine de cautatre-salvare, 3 autospeciale de serviciu, o autosanitară SMURD tip B, 1ACI, 1 șenilată și o autospecială canină. Și elicopterul SMURD survolează zona. Nu în ultimul rând a fost adus și un câine de cautare-salvare, la cercetarea locului participând și voluntari din localitate și polițiuști.