Evenimentul zilei a anticipat corect când, în primul articol despre descopeirea macabră a cadavrului tânărului Sage Stallone, scria că moarta fiul lui "Sly" are legătură cu ziua de 6 iulie, când starul împlinise 66 de ani. Acum, nepotul lui Sylvester Stallone, fiul surorii lui vitrege, i-a adresat un reproş public pe pagina de Facebook. Mesajul era către cea de-a treia soţie a actorului, acuzată că s-a interpus între tată şi fiu, dar îl vizează direct pe tatăl ce-şi va îngropa peste câteva zile băiatul de 36 de ani.
"Cu ce a greşit că a vrut să spună "La mulţi ani"? Nici tu (actuala soţie -n.r.), nici el nu aţi răspuns la telefon şi nici nu l-aţi sunat înapoi toată ziua. Ştiu că nu iţi pasă de ce s-a întâmplat, dar îţi va păsa când vei fi judecat de opinia publică. Jennifer Flavin, ai câştigat, ai distrus această familie", a scris Edd pe Facebook.
Raportul medico-legal nu este încă gata, iar rezultatul probelor toxicologice va fi dat peste circa două săptămâni, aşa că nu se ştie încă dacă a fost o moarte accidentală, provocată de o supradoză de medicamente, sau sinucidere.
Actriţa Sasha Czak, mama lui Sage Stallone şi prima soţie a lui Sylvester Stallone, e zdrobită de durere. Ea a dezvăluit presei americane o posibilă cauză a morţii fiului ei. Sasha nu vrea să creadă că fiul ei s-a sinucis şi bănuieşte că Sage ar fi murit în urma unei supradoze de calmante, dupa ce şi-a scos nu mai puţin de cinci dinţi în ultimele două săptămâni dinaintea decesului. Se pregătea de nuntă!
CITIŢI ŞI:

  • Fiul lui Sylvester Stalone a murit de ziua tatălui său