Actorul Mark York, în vârstă de 55 de ani, care a jucat în serialul The Office rolul lui Billy Merchant, administratorul proprietății parcului de birouri în care se afla și compania lui Dunder Mifflin, s-a stins.Personajele cele care păreau a fi, pentru început, cele mai neînsemnate au oferit fanilor momente palpitante și foarte amuzante.

Cauza decesului lui Mark York

Actorul Mark York a decedat la Spitalul Miami Valley din Ohio. Acesta suferea de o boală „neașteptată”, potrivit presei internaționale. Boala concretă de care suferea actorul nu a fost făcută publică.

Mark York a suferit de paraplegie încă din anul 1988, când a avut loc un accident de mașină și a fost aproape fatal. După accident, însă, actorul s-a reîntors la școală și a început actoria.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul actorului, acesta a obținut trei diplome de masterat în psihologie, sociologie și asistență socială în cadrul Universității Anderson din Indiana. Pe perioada studiilor, Mark York a jonglat cu modeling-ul și actoria. A avut dintotdeauna un interes sporit pentru televiziune și industria de film.

Fanii transmit mesaje de regret 

Deși decesul actorului nu a luat prin surprindere pe toată lumea, presa internațională notează că nu este cunoscută cauza concretă a morții sale. Fanii s-au declarat întristați de evenimentul în cauză, pe care nu îl anticipau.

Printre cei care au transmis mesaje de condoleanțe și de regrete, și actorul Rainn Wilson a reacționat la vestea trecerii din viață a lui Mark York. „A fost un om extraordinar, o forță pozitivă și un actor dinamic. Ne vei lipsi”, a scris pe Twitter Rainn Wilson.
Actrița Jenna Fischer și-a transmis și ea regretele în acest sens: „Mark a fost un om minunat și a fost o plăcere să colaborez cu el. Era foarte amuzant de fiecare dată. Transmit multă dragoste familiei sale”, potrivit distractify.com.