Evenimentul Zilei > Justitie > Miron Mitrea, pus în libertate de Judecătoria Medgidia. Decizia nu este definitivă
Miron Mitrea, pus în libertate de Judecătoria  Medgidia. Decizia nu este definitivă

Miron Mitrea, pus în libertate de Judecătoria Medgidia. Decizia nu este definitivă

Judecătoria Medgidia a dispus, astăzi, punerea în libertate a lui Miron Mitrea, în urma a trei cereri de liberare condiționată depuse in instanță, altele decât cele două anterioare care fuseseră respinse de magistrați.

În soluția, pe scurt, a judecătoriei Medgidia, apărută în această seară, se menționează.  “Admite cererile reunite privind liberarea condiţionată a condamnatului MITREA MIRON TUDOR. Dispune punerea în libertate a condamnatului MITREA MIRON TUDOR, din Penitenciarul  Poarta Albă, județ Constanţa, … dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. Cu drept la contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”.

Noile cereri au fost depuse de Miron Mitrea la Judecătoria Medgidia în data de 18 martie, la trei zile după ce Tribunalul Constanța îi respinsese primele două solicitări. El este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, secția Valu lui Traian, unde ispășește o pedeapsă de doi ani închisoare pentru fapte de corupție. Avocații lui Miron Mitrea au susținut că deținutul indeplinește fracția de 2/3 pentru a putea beneficia de liberarea condiționată.