În mare, vina pentru scenariul incredibil pe care l-a îmbrățișat gruparea din Ștefan cel Mare cade pe seama tehnicianului Vasile Miruță.

Doar în ultimele patru jocuri din acest sezon, elevii săi nu au putut aduna decât o victorie, două egaluri şi o înfrângere, și au termiat pe locul 8. Potrivit surselor EVZ, Miriuță a condus antrenamentul de ieri, de la Săftica, dar mai mult ca sigur acesta va fi și ultimul printre „roș-albi”. Astăzi, antrenorul în vârstă de 49 de ani va avea o întâlnire cu finanțatorul dinamoviștilor, Ionuț Negoiță, ce se va termina cu demiterea sa.

La Giurgiu, tehnicianul „câinilor” a fost pedepsit și de fanii dinamoviști. „Uită-te, bă, în ochii noștri! Ai curaj?”, au strigat ultrașii „roșalbi” către acesta.

Patru variante de antrenori

Pentru a se încerca resucitarea trupei, patronul Ionuț Negoiță trebuie să bage adânc mâna în buzunar, lucru de care s-a ferit până acum. Există patru variante de posibili înlocuitori ai lui Miriuță: Gigi Mulțescu (care a mai condus Dinamo în trei mandate), Florin Bratu, Dan Alexa sau Ionuț Chirilă.