Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirel Rădoi, primele DECLARAȚII de la revenirea la Steaua
Mirel Rădoi, primele DECLARAȚII de la revenirea la Steaua

Mirel Rădoi, primele DECLARAȚII de la revenirea la Steaua

Mirel Rădoi, antrenorul echipei Steaua, a vorbit despre problema Licenței PRO și a spus că are de gând să-și termine studiile pentru a se înscrie la Școala Federală de Antrenori.

Mirel Rădoi, antrenorul echipei Steaua, a oferit primele declarații după revenirea la gruparea „militară”. Tehnicianul, mascat de funcția de director sportiv, a spus că nu putea refuza oferta lui Gigi Becali, de a pregăti campioana Ligii I.

Voi fi antrenorul principal! Am găsit această portiță în regulament, de a fi director sportiv, dar nu am zis niciodată că vreau să fiu antrenor fără licență. Orice antrenor ar fi acceptat această ofertă. Nu știu câți dintre cei care contestă că nu am licență ar fi refuzat o asemenea ofertă”; a declarat Rădoi.

Tehncianul a spus că-și va continua studiile liceale, atunci când va avea timp. „Moral nu cred că este normal să antrenez fără licență, dar voi continua studiile pentru a o obține. Nu am cerut niciodată să primesc licența pe gratis. Am multe posibilități de a obține licența, atât în țară, cât și afară. Pentru moment nu pot să încep studiile pentru că echipa are foarte multe meciuri”; a mai afirmat Mirel Rădoi.