Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirel Rădoi a povestit un INCIDENT de pomină petrecut în vestiarul Stelei. Un jucător a fost pus la zid de Gigi Becali
Mirel Rădoi a povestit un INCIDENT de pomină petrecut în vestiarul Stelei. Un jucător a fost pus la zid de Gigi Becali

Mirel Rădoi a povestit un INCIDENT de pomină petrecut în vestiarul Stelei. Un jucător a fost pus la zid de Gigi Becali

Mirel Rădoi, fost antrenor al Stelei, a povestit cum fundașul Guilherme a fost criticat de patronul Gigi Becali în fața coechipierilor de la Steaua.

Mirel Rădoi, fostul tehnician al Stelei, a povestit că Gigi Becali l-a pus la zid pe Guilherme, după o evoluție mai puțin reușită a fundașului stânga. Totul s-a petrecut de față cu ceilalți jucători ai „militarilor”, dar și cu membrii staffului tehnic.

„A existat o întâlnire între Gigi Becali și echipă în care Guilherme a fost scos în mijloc și arătat cu degetul. Sunt mai multe astfel de cazuri, dar nu sunt genul care să dezvălui discuțiile private", a spus Rădoi la Dolce Sport.

Gigi Becali a confirmat episodul, dar a spus că nu a avut neapărat ceva cu Guilherme, cu mai mulți fotbaliștii care jucaseră modest. „Există vreo lege care să mă condamne că vorbesc cu jucătorii în cantonament? Dacă nu există, atunci poate să facă fiecare ce vrea în casa lui. Să vă spun cum s-a întîmplat atunci. Eu m-am dus atunci și am luat toată echipa la rând, nu doar pe Guilherme. Le-am spus la fiecare. De exemplu l-am luat pe Râpă. Le-am zis că nu toți sunt vinovați. Ce vină are Toșca, Varela sau Rîpă, ei își dau viața pe teren. După aceea m-am dus și la cei care sunt vinovați. L-am luat pe Guilherme și i-am spus că nu mai are valoarea de la Petrolul, i-am transmis că dacă joacă așa nu mai stă mult la Steaua. L-am luat apoi pe Tade și i-am spus că nu-i normal să se lovească mingea așa de el. L-am luat pe Breeveld și i-am transmis că o să plece liber. I-am zis că o să mă roage să rămână la Steaua. E adevărat că mai mult m-am luat de Guilherme", a povestit Becali la Digi Sport.