Evenimentul Zilei > Politica > Jurnalistul Mirel Curea, REACȚIE TRANȘANTĂ despre DEZVĂLUIRILE MOMENTULUI. „Să fim atenți la cine cu cine se ceartă!”
Jurnalistul Mirel Curea, REACȚIE TRANȘANTĂ despre DEZVĂLUIRILE MOMENTULUI. „Să fim atenți la cine cu cine se ceartă!”

Jurnalistul Mirel Curea, REACȚIE TRANȘANTĂ despre DEZVĂLUIRILE MOMENTULUI. „Să fim atenți la cine cu cine se ceartă!”

Dezvăluirile lui Marian Vanghelie, invitatul de duminică în emisiunea Danei Ghera, nu au rămas fără reacții. Mai exact, Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, a devoalat, tot în această seară, la Antena3, faptul că urmare informațiilor apărute, ar putea fi audiat în Comisia SRI și fostul primar al Sectorului 5. Prezent și el la emisiune, jurnalistul Mirel Curea a devoalat că, pe fondul informațiilor în cascadă apărute în ultima perioadă este bine ”să fim atenți la cine cu cine se ceartă” și să ne intereseze mai mult dezvăluirile. Jurnalistiul a vorbit și despre perioada în care a început să se manifeste ”statul paralel”, dar și despre misiunea de ofițer SIE a lui Victor Ponta în Italia.

„În mod normal noi am spus că dacă sunt persoane publice care spun lucruri, intenția noastră este să le invităm la Comisie. Pe domnul Coldea sigur am stabilit să ne mai vedem o dată și preferăm să lămurim lucrurile”, a spus Manda.

Mirel Curea: ”Să fim atenți la cine cu cine se ceartă!”

Prezent  și el la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, de la Antena3, jurnalistul Mirel Curea a declarat faptul că, ideal ar fi ca toți cei implicați  să povestească și să spună tot ceea ce știu, însă important este să intereseze, în primul rând dezvăluirile apărute.

”Toți au un interes. Pe mine ma intereseaza sa verse tot, începând cu Băsescu. Foarte bine, să povestească toti! Sa povesteasca Udrea!  Orice ar fi, sa vorbeasca sa spuna ce stie.

Totusi este bine sa fim atenti la chestie. Cum o mana de derbedei au confiscat parghiile institutiilor statului? În ultimele luni, noi avem o cearta intre Ponta si Dragnea. Dar se cearta cine: un ofiter al SIE – domnul Ponta, din informatiile pe care le am ca a fost recrutat sa plece la bursă în Italia, nu asa cum au interpretat gresit niste jurnalisti, ci ca sa afle care este modul de lucru al Serviiciile de informatii italienesti- cu unul care fugea, Dragnea cu soriciul după Codruța Kovesi.

Sa fim atenti la cine cu cine se ceartă! Cum a ajuns România o colonie batjocorită și amărâtele de elite distruse”, a declarat jurnalistul Mirel Curea, prezent în emisiunea lui Răzvzan Dumitrescu de la Antena3.

Când a început să se manifeste Statul Paralel?

”Acest stat paralel a început să se manifeste îm 2006. Lucram la Adevărul, de aia m-au dat afară de acolo”,  a mai spus jurnalistul Mirel Curea.