În realitate, scrie portalul www.dcnews.ro, PNL s-a grăbit să anunţe o victorie care încă nu există.

Mesajul PNL era următorul : „PNL, PPE, AM REUȘIT! Procuror șef European”.

Realitatea era alta. Momentul respectiv, legat de anunţul PNL, coincidea numai cu prima rundă de negocieri între Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene. O rundă încheiată fără niciun rezultat.

Pe 27 martie sunt programate alte negocieri. Dacă nici atunci nu va exista consens, discuţiile vor fi reluate în luna aprilie.

Negocierile sunt esenţiale în condiţiile în care Laura Kodruţa Kovesi e susţinută de Parlamentul European, în timp ce candidatul francez,  Jean – Francois Bohnert, e agreat de Consiliul Uniunii Europene.

Ironic, Mircea Badea a comentat aşa-zisa ştire indusă pulicului prin anunţul PNL.

"Cum adică prima rundă de negocieri a eșuat? Păi stați puțin, ea nu era deja procuror european? Ăștia de la PNL ne-au mințit?!

Acum aflu că prima rundă de negocieri a eșuat?! Păi cum?! Ce se mai negociază? Nu ne anunțase PNL că Laura Codruța Kovesi este deja procuror șef european?

Ce ați reușit dacă încă se negociază, iar prima rundă de negocieri a eșuat?

Eu înțelesesem din această poză că Laura Codruța Kovesi a devenit procuror PNL, ceea ce oricum era, iar la nivel european, procuror PPE.

Aoleu, deci PNL a făcut un fake news!

PNL-ul ne minte? Mă rog, PDL. Nu mi-aș fi închipuit! Credeam că spune adevărul… Umblați cu minciuni?! Vai, dar nu se poate…", a spus realizatorul de televiziune.

 

Te-ar putea interesa și: