Evenimentul Zilei > Politica > Minute de „aur” pentru deputații români. Cât au câștigat pentru o „vizită” scurtă în Plen
Minute de „aur” pentru deputații români. Cât au câștigat pentru o „vizită” scurtă în Plen

Minute de „aur” pentru deputații români. Cât au câștigat pentru o „vizită” scurtă în Plen

Deputatul USR Iulian Bulai susține că, pentru numai 6 minute petrecute la job, parlamentarii din provincie au primit suma de suma de 261 de lei fiecare,

La ședința care a avut loc luni, Iulian Bulai susține că în sală nu au fost decât 60 de deputați, iar cele șase minute „de aur” au reprezentat timpul petrecut în şedinţa extraordinară a Camerei Deputaţilor.

„Joaca de-a populismul continuă astăzi. Cu 5 minute de plen. Pentru a arăta poporului că parlamentarii muncesc. O practică puterea când legiferează de urgență: azi modificare legii educației naționale. Sau când vrei să mai anunți niște achiziții de la Pro România. Atât spre PSD cât și spre PNL. O face opoziția când vrea să pună piedici guvernului și vrea s-o pună de moțiune de cenzură, de exemplu. În sesiune extraordinară. Acest populism cu sala goală trebuie să înceteze. Eu sunt aici cu o parte din colegii mei”, a scris Iulian Bulai pe Facebook, după ședința extraordinară a plenului Camerei Deputaților.

„Legiferarea heirupistă ar trebuie să înceteze. Joaca de-a Parlamentul trebuie să se oprească. Pentru fix 6 minute de job, parlamentarii au primit astăzi 261 de lei. Nu toți. Doar cei din provincie. Azi am fost 60 de oameni în sală. Voi cât munciți pentru 261 de lei?”, a mai notat acesta.

În ședința care a avut loc luni, începând cu ora 16, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat că deputații Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Mircea Banias, Liviu Ioan Balint, Damian Florea, Remus Borza, au decis să adere la grupul parlamentar PNL.