Evenimentul Zilei > Social > Minune pentru Kamara! Este incredibil ce s-a petrecut cu fiul său Leon… VIDEO
Minune pentru Kamara! Este incredibil ce s-a petrecut cu fiul său Leon… VIDEO

Minune pentru Kamara! Este incredibil ce s-a petrecut cu fiul său Leon… VIDEO

Fiul lui Kamara s-a ridicat singur în picioare. Micuțul Leon a trecut până acum de trei intervenții cu celule stem, toate făcute în Turcia.

După o luna de tratamente intensive, a pătruns speranța în casa lui KamaraLeon a putut să se ridice din pat, mișcându-și tot corpul.

Emoționat și foarte mândru, Kamara a vrut să împărtășească asta cu toată lumea care stă cu sufletul la gură și așteaptă vești bune, astfel că a publicat un clip video pe Youtube.

„Leon e bine, a făcut și a treia intervenție. O să plecăm pe 23 la cea de-a patra intervenție. Vor fi șase intervenții cu celule stem, după care urmează miofibrotomie pentru alungirea mușchilor. A făcut progrese mari, vorbește bine. Răspunde și în engleză. E țelul meu, până când nu îl văd pe picioarele lui nu am liniște.

E un băiețel care merită toată energia bună din lume”, a declarat Kamara, într-o emisiune TV, potrivit ciao.

Pentru fiecare dintre cele șase intervenții cu celule stem Kamara trebuie să plătească 14.000 de euro.

Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat cu tripareză spastică. Micuțul are doar 10 kilograme, poartă scutece și nu a mers niciodată singur. Artistul este dispus să facă orice pentru a-i oferi o copilărie normală și pe data de 23 iulie urmează să plece din țară pentru a patra intervenție.

 

VIDEO