Un accident dramatic s-a întâmplat seara aceasta în centrul Timișoarei. Un Matiz înmatriculat în județul Olt a plonjat în apa canalului Bega, căzând în apă cu roțile în sus. În mașină de aflau două persoane.
”Veneam dinspre magazinul Bega și după ce am trecut Podul Decebal, Matizul din fața mea a făcut dreapta. A lovit cu roțile bordura, apoi a revenit pe șosea, dar femeia care se afla la volan s-a speriat probabil și a accelerat, a tras și mai tare de volan dreapta, moment în care mașina a luat-o pe lângă un stâlp și a zburat direct în apă”, povestește unul  din martorii oculari. Lumea a sunat la 112 și imediat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” și ambulanțe au ajuns la fața locului.
Între timp, pasagerul din Matiz a reușit să iasă din mașină și a înotat până la mal, în schimb femeia a rămas cuprinsă de apă în habitaclu. Au trecut minute de coșmar, în care și-a văzut moartea cu ochii, apoi și-a pierdut cunoștina. Când pompierii au reușit să o scoată din mașină, nu mai avea puls. Medicii de pe una din Ambulanțe au reușit din fericire să o resusciteze, iar după ce semnele vitale au fost stabilizate, femeia a fost trimisă la spital, ca și celălalt pasager, pentru îngrijiri și investigații. La fața locului un echipaj al Poliției a demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. (Sursă foto: Pressalert.ro)

Te-ar putea interesa și: