Cazul a avut loc în comuna Rebricea. Tânărul s-a îndrăgostit de o minoră de 13 ani. Rudele fetei povestesc că cei doi s-ar fi cunoscut pe o rețea de socializare, iar relația lor ar fi durat o lună de zile. Ulterior, fata a dispărut de-acasă și a apărut după câteva zile, scrie cancan.ro

 

Familia a luat-o la întrebări, iar minora ar fi povestit că a fost sechestrată si violată de iubitul ei.

 

„A luat-o de pe stradã când se ducea sã se întâlneascã cu câteva fete din sat. În jurul orei 18.30, tatãl ei a luat bicicleta si a plecat sã o caute dar nu a dat de ea. A auzit de la sãteni cã este acasã la bãiatul ãsta de 26 de ani. A mers sã discute cu el dar nu a recunoscut cã fiica lui este la el. S-au certat putin si apoi a plecat acasã. Am înteles cã fata a stat la tânãrul ãsta acasã pânã sâmbãtã când ar fi fost scoasã din curte cu o masinã. Fata a povestit acasã cã a plãtit pe cineva sã vinã cu masina. A tras-o în curte sã se urce copila asta fãrã sã o vadã nimeni si i-a cerut sã stea întinsã pe burtã. Dupã ce a iesit din curte, a fost lãsatã sã coboare dar fata nu s-a dus acasã. A rãmas si noaptea urmãtoare la o prietenã a ei din Draxeni. Ajunsã acasã, a povestit cã a fost luatã cu forta de pe stradã si violatã. A fost dusã la control medical dar medicii au spus cã nu este defloratã total. Luatã la întrebãri de familie, a povestit cã ar fi întretinut raporturi sexuale orale dar nu a povestit lucrul acesta si la politie de rusine”, a mai povestit tot pentru vremeanoua.ro un apropiat al familiei minorei.

 

Cazul a ajuns si în atentia politistilor vasluieni sesizati cã minora ar fi fost violatã si sechestratã. În urma cercetãrilor efectuate de cãtre oamenii legii s-a stabilit cã, de fapt, a fost vorba doar de act sexual cu minori.