„Mergem mai departe, fiecare cu opțiunile lui. Faptul că Lazăr se ține de scaun, e evident. Trage și el de timp, doar o ieși din mandat fără a fi revocat.

Doamna Kovesi s-a dus la CEDO ca să rămână în actualitate, ca să mai vorbim despre dânsa. La CEDO nu te duci decât dacă ai un proces civil, comercial, dacă ai epuizat toate căile de acces, dacă judecătorul ți-a încălcat drepturile. S-a dus la CEDO pe persoană fizică. Ce să spună? Ce s-a plâns ea acolo? Ar trebui să știm că decizia CCR e definitivă și nu are cale de atac. Nu poți să te plângi la CEDO, pentru că nu e o instanță europeană care să controleze CCR.

Ce face Lazăr, ce face Kovesi, ce face Lazăr cu un alt prenume? Trag și ei de timp! Președintele nu vede ce e la Oradea? E un bulgăre care s-a dus la vale și care nu va fi oprit, românii nu vor accepta.

Președintele intră de foarte multe ori în conflicte de natură constituțională și cu mare dezinvoltură. Eu nu știu de ce președintele ține la Lazăr. 47 de dosare nu e puțin lucru! Poate e din solidaritate geografică, poate din interese.

Eram judecător (n.r. la CCR) când Iohannis a devenit președinte. Primele 3 sesizări la CCR făcute de ăia care îi sunt consilieri au fost respinse ca inadmisibile. Cred că văzând adevărul, nu ne mai întoarcem la perioada abuzurilor. Aproape mi-e ruşine că am fost procuror dacă lumea mă raportează la procurorii de astăzi.”, a spus Tudorel Toader

 

 

Te-ar putea interesa și: