Evenimentul Zilei > Social > Ministrul Sănătăţii: Sunt FOARTE FRUSTRAT că nu avem rezultatele la această anchetă
Ministrul Sănătăţii: Sunt FOARTE FRUSTRAT că nu avem rezultatele la această anchetă

Ministrul Sănătăţii: Sunt FOARTE FRUSTRAT că nu avem rezultatele la această anchetă

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu a vizitat în cursul zilei de miercuri bebeluşii internaţi la Marie Curie, făcând declaraţii pe marginea subiectului ce capătă amploare pe zi ce trece.

"Asta este realitatea, e o chestiune absolut inexplicabilă si sunt foarte frustrat că nu avem rezultatele la această anchetă, dar nu pot să oblig pe nimeni să dea alte rezultate decât realitatea", a declarat miercuri ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimas Cadariu, cu privire la cazul bebeluşilor din judetul Argeş infectaţi cu o bacterie deosebit de periculoasă si diagnosticaţi cu infectii digestive puternice.

"Ancheta s-a desfăşurat în conformitate cu procedurile standard existente", a subliniat Patriciu Achimas Cadariu, menţionând că "Părinţii au o mare încredere in medicii de aici". Ministrul Sănătăţii a mers, miercuri dimineata, în vizită la Spitalul Marie Curie.
Acesta a mai adăugat că "Am venit să văd copiii şi să ii incurajez pe medici. Nu vreau să pun presiune pe ei, vreau să ii incurajez şi vreau sa stiu sigur ca nu putem face ceva mai mult sau dacă au nevoie de ceva din partea Ministerului Sanatatii."

Ministrul Cadariu a promis că va face mai multe declaraţii după audierea de la Comisia de Sănătate, anunţă hotnews.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: