Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Mediului: Asupra preşedintelui Iohannis „planează o suspiciune” că nu ar fi de partea românilor
Ministrul Mediului: Asupra preşedintelui Iohannis „planează o suspiciune” că nu ar fi de partea românilor

Ministrul Mediului: Asupra preşedintelui Iohannis „planează o suspiciune” că nu ar fi de partea românilor

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, vineri, că asupra preşedintelui Klaus Iohannis "planează o suspiciune” că nu ar fi de partea românilor, după ce acesta a cerut reexaminarea Codul Silvic.

Potrivit Mediafax, Gaţiela Gavrilescu a spus că ea consideră că preşedintele României s-a situat pe aceeaşi baricadă cu Holzindustrie Schwighofer şi poate spune că asupra acestuia "planează o suspiciune".

"Consider că atâta timp cât există pe aceeaşi linie parlamentari ai opoziţiei care susţin aceleaşi elemente pe care le-a susţinut preşedintele sunt şi anumite persoane fizice sau poate şi ONG care sunt tot lângă preşedinte şi lângă parlamentari ai opoziţiei şi nu în ultimul rând şi firma Holzindustrie susţine tot aceleaşi elemente, totuşi ne gândim de ce ceilalţi, care suntem de partea cealaltă a baricadei şi care suntem mai numeroşi, avem o altă gândire şi de ce timp de doi ani şi jumătate cât s-a dezbătut şi s-a creat Codul Silvic introdus la vot în Camera Deputaţilor şi Senat a avut o altă formă. Atunci pot să spun că planează o suspiciune”, a spus Gavrilescu.

Ministrul Mediului a spus că a observat în ultima vreme că ministerul pe care îl conduce a început să deranjeze.

"Am devenit o ţintă pentru că am început să ne facem treaba. Anunţ pe toată lumea că reprezentanţii Ministerului Mediului îşi îndeplinesc fişa postului şi vor lua toate măsurile ca siguranţa cetăţeanului şi interesul naţional să fie apărate. Nu ştiu ce interese apără alţii. Eu vă spun ce interese apărăm noi", a spus Gavrilescu.

Reamintim că, săptămâna trecută, Senatul a respins modificările solicitate de președinte prin cererea de reexaminare şi a votat legea în varianta iniţială.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: