Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu face noi declarații ULUITOARE
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu face noi declarații ULUITOARE

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu face noi declarații ULUITOARE

Ministrul Agriculturii aruncă informații-bombă! După salamul spălat cu dero, spune că din România lui Băsescu s-au scos camioane cu 35 de miliarde de euro.
 
O altă declarație a ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, vine să ne uluiască. România Tv a difuzat o filmare în care ministrul susține că i-au spus ”băieții” că, în perioada în care Traian Băsescu a fost președinte, s-au scos din țară camioane cu 35 de miliarde de euro. Nu a spus cum ar fi posibil ca să retragă cineva din bănci atâta bănet, nici cum putea trece măcar un camion cu teancuri de euro și nici că el sau ”băieții” ar putea proba asemenea operațiuni.
Traian Băsescu a avut o replică dură, la acelasi post tv care a difuzat știrea. El a spus că ministrul Irimescu trebuie să probeze ceea ce susține, altfel este ”un delator”. Dacă Irimescu are dreptate, a spus fostul președinte, atunci ”înseamnă că SRI și alte servicii de informații au fost părtașe” și trebuie să răspundă, pentru că 35 de miliarde de euro reprezintă aproape PIB-ul României, care e de circa 55 de miliarde de euro. ”Ori Irimescu e un dezaxat și atunci trebuie scos din Guvern, ori, dacă Irimescu e sănătos, SRI, liderii lui, trebuie arestați pentru că nu m-au informat”, a mai spus Traian Băsescu. El a s-a arătat uimit de o asemenea afirmație arătând că e inexplicabil ca niște camioane cu bani să treacă de vameși, de poliția de frontieră, de agenți ai serviciilor.