Evenimentul Zilei > EVZ Special > Milițiencele ISIS – SEXY și RELE: ademenesc tinerii recruți, bat oamenii pe stradă și conduc bordelurile cu mână de fier
Milițiencele ISIS – SEXY și RELE: ademenesc tinerii recruți, bat oamenii pe stradă și conduc bordelurile cu mână de fier

Milițiencele ISIS – SEXY și RELE: ademenesc tinerii recruți, bat oamenii pe stradă și conduc bordelurile cu mână de fier

Batalionul de femei al ISIS se numește Al-Khansa, după numele poetului care a închinat ode pentru jihadiști, pe timpul profetului Mahomed, și are misiunea de a aplica Sharia în fortăreața Raqqa cucerită de ISIS din mâinile armatei siriene.

Din Al-Khansa fac parte circa 60 de femei, majoritatea cu vârste între 18 și 24 de ani. Misiunea lor este să aplice cele mai conservatoare precepte ale legii islamice Sharia, care interzice femeilor să-și arate încheieturile mâinilor sau gleznele, ori să circule neînsoțite de un bărbat. Milițiencele Al-Khansa patrulează pe străzi și bat crunt pe oricine încalcă Sharia.

Dar ISIS folosește fetele din Al-Khansa și pentru talentele lor sexuale. The International Business Times relata acum două luni că multe dintre acestea sunt tinere, singure și atrăgătoare și sunt folosite pentru a-i atrage pe tineri să lupte alături de ele. Tot milițiencele din Al-Khansa răspund de buna funcționare a bordelurilor unde mii de femei de religie Yazidi (un cult monoteist foarte vechi, specific kurzilor) sunt puse cu forța pentru a-i distra pe luptătorii ISIS, potrivit Fox News.

Membrele Al-Khansa sunt recrutate pe baza unor promisiuni tentante: salariu lunar, cazare, masă, antrenament de luptă dar și multe recompense spirituale. Ele provin în bună măsură din Cecenia, dar sunt și multe venite din Yemen sau Afganistan.

Totuși, rolul femeilor în ISIS este încă mic, a explicat ziaristul Robert Young Pelton pentru Fox News. „Femeile sunt prezente mai mult în taberele de refugiați și aproape deloc pe linia frontului. Marea lor majoritate sunt victime ale fundamentaliștilor, atât fizic cât și cultural.”

Dar lucrurile s-ar putea schimba rapid, crede Kamal Nawash, membru fondator al Frățiilor Musulmane: „Există încă din secolul VII o istorie a femeilor musulmane care pun mâna pe arme, sau care chiar conduc armate”, a spus Nawash pentru Fox News. „Iar numărul crescut al femeilor va face să crească numărul adepților bărbați.”

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: