Evenimentul Zilei > Monden > Mijlocaşul Adi Popa a făcut pasul cel mare! I-a oferit iubitei un inel cu diamant FOTO
Mijlocaşul Adi Popa a făcut pasul cel mare! I-a oferit iubitei un inel cu diamant FOTO

Mijlocaşul Adi Popa a făcut pasul cel mare! I-a oferit iubitei un inel cu diamant FOTO

Mijlocaşul Adi Popa a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Mădălina. Acesta i-a oferit cu un inel cu diamant. Evenimentul s-a petrecut în jacuzzi, în timpul vacanței din Dubai.

Mădălina, iubita mijlocașului Adi Popa, a dezvăluit pe social media că a fost cerută în căsătorie de acesta, în urmă cu puțin timp. Proaspăta cerută în căsătorie a postat fotografii unde se poate remarca faptul că poartă pe deget un inel preţios cu diamant.

Mădălina a tinut să facă câteva story-uri în care se vede clar faptul că bruneta poartă un inel de logodnă preţios

Potrivit spynews, în postări este etichetat și fotbalistul Adi Popa, care pare că a găsit momentul perfect s-o ceară de soție. În prima imagine, se vede că aleasa lui se afla într-un jacuzzi presărat cu petale de trandafiri cu un pahar cu șampanie, iar pe deget poartă un inel cu diamnat.

Din imagini se poate deduce că fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Mădălina. La rândul ei, bruneta îi promite viitorului soţ că îi va fi fidelă toată viaţa: „Promit să fiu soția ta fidelă, iubitoare și sinceră pentru restul zilelor mele”, a scris Mădălina pe Instagram.

„Ne-am cunoscut pe Instagram, el mi-a dat un mesaj și de aici totul a fost pas cu pas până la relația frumoasă de astăzi. A durat ceva timp până ne-am văzut, dar m-a cucerit cu simțul umorului și mă atrage la el și că este un om simplu. Adi este un om foarte modest și implicat în tot ce înseamnă persoanele dragi. El este un om foarte prezent în viața mea și simt că am un bărbat adevărat lângă mine, pe care l-aș urma oriunde pentru că este un om care merită. Suntem o echipă acum”, a mai declarat Mădălina în cadrul unui interviu acordat Antena Stars.

Adi Popa avea cel mai mare salariu de la FCSB, 20.000 de euro pe lună

În ultimul sezon, Adi Popa a evoluat pentru FCSB, împrumutat de la Reading, dar nu a izbutit să își câștige un loc de titular în echipa ”roș-albastră”. Mijlocașul de bandă, ajuns la 32 de ani, a bifat 20 de apariții la ultima aventură la FCSB, reușind să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive.