Evenimentul Zilei > Politica > Mihăiţă Calimente: „ALDE Arad a avut discuţii pentru cooptarea unor membrii PNL şi PMP”
Mihăiţă Calimente: „ALDE Arad a avut discuţii pentru cooptarea unor membrii PNL şi PMP”

Mihăiţă Calimente: „ALDE Arad a avut discuţii pentru cooptarea unor membrii PNL şi PMP”

Preşedintele ALDE Arad, Mihăiţă Calimente, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia pe care o conduce are uşile deschise pentru cei care vor să li se alăture, subliniind că recent au avut loc discuţii pentru cooptarea unor membri PNL şi PMP.

"Zilele trecute ni s-a alăturat fostul lider al Organizaţiei municipale UNPR Arad, Alexandru Vlasiu, fost pentru scurtă vreme membru al PMP Arad, urmare fuziunii celor două partide. S-a discutat, de asemenea, şi cu alţi membri mai mult sau mai puţin marcanţi din PMP şi PNL, care şi-au manifestat interes pentru înscrierea în ALDE", a afirmat Mihăiţă Calimente, citat de Agerpres.

Prezent în conferinţa de presă, Alexand Vlasiu a spus că a decis să treacă la ALDE, deoarece "nu poate sta în expectativă, aşteptând să se termine procesele referitoare la valabilitatea sau anularea fuziunii, care ar putea dura chiar şi doi-trei ani".

Nu în ultimul rând, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele Organizaţiei municipale Arad, Florin Galiş, a anunţat că s-a decis cooptarea lui Vlasiu în Biroul Permanent Municipal Arad.