Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Tudose a răbufnit. Micile ”coincidențe” prin care se vrea distrugerea României
Mihai Tudose a răbufnit. Micile ”coincidențe” prin care se vrea distrugerea României

Mihai Tudose a răbufnit. Micile ”coincidențe” prin care se vrea distrugerea României

Mihai Tudose, fost premier al României, atrage atenția asupra unor ”coincidențe” bizare care ridică semne serioase de întrebare.

Într-o postare pe rețelele sociale, Mihai Tudose, fost premier al României, atrage atenția asupra unor măsuri luate de autorități prin care, spune el,  se urmărește distrugerea României.

Se închid minele, dar ,,cineva” importă cărbune, se cumpără 2 000 000 teste rapide pentru școli, dar rămân nefolosite și iar se închid școlile, sunt doar câteva dintre exemplele pe care le oferă fostul premier.

Redăm postarea lui Mihai Tudose

Mici ,,coincidențe“……

Nu se dau subvențiile și despăgubirile pentru agricultori… dar: se pregătește ,,liber” la vânzarea terenurilor agricole către străini.

Nu se mai dau voucherele de vacanță…. dar se ,,ușurează” plecarea românilor în vacanțe în străinătate!

Se închid minele…. dar: ,,cineva” importă cărbune…

Se cumpără 2 000 000 teste rapide pentru școli… dar: rămân nefolosite și iar se închid școlile.

Se cere încredere în demersurile guvernamentale în lupta cu pandemia… dar ministrul sănătății spune senin că se ,,măsluiesc” datele în funcție de interese politice. Așa că acum nu ,,e voie” să protesteze nimeni (max. 100 persoane) și ,,mai vedem” ce facem de Sărbătorile Pascale….

De câte ,,coincidențe” mai e nevoie ca să fie clar că prin tot ce fac vor să distrugă România?

Tudose face praf Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă

Mihai Tudose susține că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este „o sinucidere asistată şi anunţată”

„Ministrul Ghinea, fostul ministru ‘0’ Fonduri Europene în Guvernul Cioloş, aşa cum presa îl numea în 2016, a cărui primă măsură în decembrie 2020 a fost schimbarea denumirii Ministerului Fondurilor Europene în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (de parcă acest minister face investiţii şi implementează proiecte, în loc să gestioneze fondurile europene! Ca să avem investiţii şi proiecte trebuie să existe o instituţie care să gestioneze fondurile externe nerambursabile, ce sa vezi?!

Implementarea proiectelor este atributul beneficiarilor: companii, instituţii publice centrale şi locale, societate civilă etc. – NU Ministerul) în şedinţa de guvern din 20 ianuarie 2021 a făcut şi ne-a adus ‘lumina’ în procesul de ratare a oportunităţilor Mecanismului European de Redresare şi Rezilienţă, sursa europeană a PNRR” a declarat Tudose, în urmă cu ceva vreme.