Evenimentul ZileiPoliticaMihai Sturzu face o declaraţie surprinzătoare despre fundaţia lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea

Mihai Sturzu face o declaraţie surprinzătoare despre fundaţia lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea

Mihai Sturzu face o declaraţie surprinzătoare despre fundaţia lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea
Fost lider al Tineretului Social Democrat, deputatul Mihai Sturzu a devenit independent după ce Liviu Dragnea a preluat conducerea PSD de la Victor Ponta. Perceput ca un apropiat al lui Ponta, Mihai Sturzu a fost bănuit, la momentul plecării din PSD, că urmăreşte o agendă ascunsă alături de cel care l-a propulsat în politică.

La finalul acestei săptămâni însă, Mihai Sturzu a făcut o declaraţie surprinzătoare despre fundaţia lui Victor Ponta şi un eventual partid construit pentru fostul prim-ministru. Sturzu a mai explicat de ce crede că Ponta va ajunge cel mai mare pericol pentru PSD.

Sptămâna aceasta Victor Ponta a încercat să-şi înregistreze în Justiţie noua fundaţie. A pornit proiectul cu stângul pentru că Judecătoria Sectorului 5 a respins mometan cererea, amânând decizia, pentru că lipseau documente din dosar.

Chiar când Victor Ponta primea vestea proastă de la Judecătoria Sectorului 5, fostul lui protejat politic Mihai Sturzu se delimita în mod surprinzător de el.

Sturzu a fost întrebat de jurnaliştii EVZ dacă merge în fundaţia lui Ponta sau chiar într-un viitor partid înfiinţat pentru fostul prim-ministru. În mod surprinzător, acesta a făcut o declaraţie prin care s-a delimitat total de orice iniţiativă politică a lui Ponta.  


 

“Nu, nu merg în fundaţia lui Victor Ponta, pentru că nu are legătură cu ce îmi doresc eu să fac mai departe. Înţeleg că este o fundaţie care îşi propune să genereze proiecte pentru geopolitica Mării Negre, proiecte internaţionale. Victor Ponta a  adunat în această fundaţie foşti colegi din guvernul pe care l-a condus. Probabil că este o fundaţie care să dezvolte proiecte în această direcţie.

Daca e un pas către un partid politic, nu mă înscriu nici acolo, dar vă spun că cel care va avea cea mai mare problemă, dacă fundaţia lui Victor Ponta devine o mişcare politică, este PSD. Va avea o problemă uriaşă PSD, pentru că în acest an şansa mică pe care o mai avea PSD în alegeri se referă la guvrenarea Ponta şi la rezultatele ei pozitive. Nu întâmplător domnul Dragnea a făcut bilanţul guvernării Ponta”, a declarat Sturzu.

 

 

 


Accesează: