Veste de ultimă oră despre Mihai Constantinescu. Ana, soția lui Petre Magdin, a anunțat că artistul se simte mai bine și că a ieșit din comă.

La aproape o lună de când a făcut primul stop cardiac, Mihai Constantinescu a ieșit din comă. Ana, soția lui Petre Magdin, a făcut anunțul care i-a bucurat pe toți cei care îl cunosc pe Mihai Constantinescu. Atât ea, cât și rudele și apropiații artistului s-au rugat zilnic pentru o minune și iată că Dumnezeu i-a ascultat, scrie Cancan.

„Ce bucurie imensă… Doamne, mulțumim!!! Mihai Constantinescu a ieșit din comă… respiră singur!!! După 28 de zile în care ne-am rugat într-una, ca Mihai sa se facă bine, iată, Dumnezeu ne arată că, atunci când ne rugăm din tot sufletul pentru cei dragi… El face minuni! Multă sănătate, prieten drag, viață lungă, te îmbrățișăm!”, a scris Ana Magdin, soția cunoscutului om de televiziune Petre Magdin.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici.