Mihai Bobonete desființează o supervedetă. „E vai mama ei, bea numai...”

Mihai Bobonete desființează o supervedetă. „E vai mama ei, bea numai...”

Când trebuie să lovească în cineva, Mihai Bobonete nu are milă de adversar.

Replicile acide sunt la purtător, iar Amalia Teodorescu, fostă Năstase, s-a lămurit și ea cum stau lucrurile. Buni prieteni, cei doi nu ratează niciun prilej să se tachineze, scrie cancan.ro, numai că, de data asta, Bobonete chiar și-a făcut KO amica.

Amintindu-și de vremurile când Amalia bea, fuma și mânca oricât, îndrăgitul actor din La Fierbinți a povestit: „Doamna Amalia este o fostă prietenă de-a mea grasă, pufoasă. Îi cam plăcea șunculița... Acum e bântuită de altcineva care i-a adus corpul slab înapoi, e una care nu mai bea, nu mai fumează, e vai mama ei, bea numai prafuri! Mie îmi plăcea doamna Amalia, aia de mâncai lângă ea și ți se făcea și ție poftă”.

Chiar Amalia recunoștea recent că a slăbit mai bine de 30 de kilograme, într-un efort supraomenesc făcut pentru a-și recupera forma de odinioară.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am slăbit 32 de kilograme. Eu tot timpul am ținut diete, dar nu oscilam atât de mult cum am făcut-o în ultimii patru ani. Nu mi-a fost poftă de absolut nimic, dar sper să nu mai pun înapoi kilogramele pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd. Am avut noroc că nu a trebuit să-mi tai pieile. Eu realizam că nu mai intram în haine, știam că sunt grasă, m-am întâlnit cu medicul estetician... Am zis că nu-mi tai stomacul, așa că am hotărât să țin o dietă”, a povestit Amalia la Star Matinal, pe Antena Stars.