Amintim că după spovedania devenită virală, Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce își făcea testul de depistare a anticorpilor.

Ulterior, unul dintre juraţii emisiunii iUmor a ales să publice testul rapid care demonstrează că virusul nu mai era prezent în organismul său.

Au trecut două luni de când a avut acele simptome specifice coronavirusului chinezesc, dar actorul este ocolit şi în prezent când iese pe stradă.

Odată cu relaxarea restricțiilor, Mihai Bendeac a început să-şi scoată cățelul în parc, dar după câteva plimbări și-a dat seama că lumea se uită la el ca la un ciumat.

„Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii.

Prima categorie de oameni cu care mă salut, a doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni, acum am și anticorpi, sunt și imun, și mi-am făcut și testul, adică sunt și negativ, adică sunt în cea mai bună poziție, și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă.

Mai sunt și alții care se uită cu spaimă. Sunt cea mai sigură persoană pe care o cunoașteți. Cum am ajuns în această poziție?”, a fost reacţia lui Mihai Bendeac pe Instagram.