Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu, detalii în premieră despre relația cu Felix Baumgartner: „Sunt ușor siderată”
Mihaela Rădulescu, detalii în premieră despre relația cu Felix Baumgartner: „Sunt ușor siderată”

Mihaela Rădulescu, detalii în premieră despre relația cu Felix Baumgartner: „Sunt ușor siderată”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste. Cel puțin așa se laudă vedeta tv. Aceasta a mărturisit că distanța i-a făcut să fie mai apropiați ca niciodată șia dezvăluit care sunt secretele unei relații perfecte!

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, dar doar Felix Baumgartner i-a furat inima. Relația celor doi a fost foarte controversată, dar vedeta a mărturisit că nu îi pasă de părerile cârcotașilor. Aceasta a declarat că distanța i-a apropiat mai mult ca niciodată.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix…el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a povestit Mihaela.

Mihaela Rădulescu a recunoscut tot!

Vedeta a mărturisit că nu își dorește copii cu iubitul său, iar motivul este chiar meseria lui. Mihaela Rădulescu a declarat că Felix are în plan să facă o „demență absolută”. Aceasta a transmis că nu vrea să-l aducă în România , vrea să-l protejeze.

„Am fost cu el (n.red. Felix) în elicopter când s-a dat așa peste cap, este foarte tare senzația. Ăla e jobul lui, el în fiecare zi se urcă în elicopter și face show-uri aviatice. Da, de aceea nu a dorit să aibă copii, pentru că munca pe care o face el este riscantă și s-a temut…

Am fost în turneu pe la show-uri aviatice. În ultimele 2 săptămâni am fost la show-uri aviatice unde toaleta era în câmp și după viața asta de cazarmă, apoi m-am trezit că merg la castel în Londra. Așa trăiesc de când sunt cu băiatul asta. Există tot felul de figuri aviatice.

Suntem de opt ani împreună. Se fac 9 ani de când a sărit din stratosferă. El așteaptă ca cineva să bată recordul lui, el nu vrea să își bată propriul record. Acum iar pregătește o dementă absolută pentru la anul, ceva în stilul lui, sunt ușor siderată, panicată nu mai sunt de mult, de când sunt cu el”, a spus prezentatoarea cu ceva timp în urmă, potrivit retetesivedete.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: