Într-un interviu acordat pentru Viva!, vedeta a făcut precizări despre modul în care reușește să aibă un trup armonios.

„Nu țin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau ne­mâncată mai mult de 3 ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine. Ce mi-am dorit să fac am făcut. Și nu mă interesează ce părere au alții despre alegerile mele. E și asta o cheiță a succesului, până la urmă”, a spus Mihaela Rădulescu pentru VIVA!

Intervenția de mărire a sânilor – pe care a recunoscut-o, deși schimbarea era evidentă, abia după un an – a deschis robinetul operațiilor estetice pentru Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea de la „Ferma” n-a pus niciodată pe hârtie numărul exact al intervențiilor, însă n-a ratat nici o ocazie să spună că n-o „ating” comentariile care susțin că aceasta a apelat de prea multe ori la estetician.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori: cu Bogdan Rădulescu, Stefan Banica Jr. si Elan Schwartzenberg.

Căsătoria cu Elan Schwartzenberg a durat 4 ani. În anul 2008, cei doi au divorțat. Au împreună un fiu, Ayan. În urma divorțului, Mihaela Rădulescu și-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg. După divorț, a început o relație cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 (Neața cu Răzvan și Dani), Dani Oțil.

După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012.