Evenimentul Zilei > Social > Miercuri se împlinește UN AN de la moartea Regelui Mihai. Cine va participa?
Miercuri se împlinește UN AN de la moartea Regelui Mihai. Cine va participa?

Miercuri se împlinește UN AN de la moartea Regelui Mihai. Cine va participa?

Miercuri va avea loc parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai, la care va participa și Principesa Margareta. Alături de ea va fi și Principele Radu.

Principesa Margareta, custodele Coroanei, și Principele Radu, vor participa, miercuri, la parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai I al României. Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală a Mânăstirii Curtea de Argeş. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I.

Familia Regală a României a anunțat, luni, că parastasul de un an de la decesul Regelui Mihai va avea loc, miercuri, la ora 12, la Curtea de Argeș. Alături de Principesa Margareta și Principele Radu se vor afla Principesa Elena și sotul ei, ES dl Alexander Nixon, Principesa Sofia şi Principesa Maria, scrie Newsteam.

„Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală a Mânăstirii Curtea de Argeş. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale. Toţi cei care doresc să ia parte sunt bineveniţi. Rugăciunea de la mormânt se va desfăşura privat, doar în prezenţa Familiei Regale”, se arată în comunicatul transmis de Familia Regală a României.
Regele Mihai a murit marți, 5 decembrie 2017, la vârsta de 96 de ani. Majestatea Sa a decedat la reședința sa din Elveția.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: