Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. Vremea în următoarele zile în București și în țară
Meteo. Vremea în următoarele zile în București și în țară

Meteo. Vremea în următoarele zile în București și în țară

Agenția Națională de Meteorologia a anunțat că săptămâna viitoare va începe cu o perioadă destul de rece, dar începând de miercuri mercurul termometrelor va începe să urce.

MARTI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de intervalul anterior. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 15 grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade. Cerul va fi mai mult senin în timpul zilei, dar noaptea va avea înnorări temporare în regiunile nordice și estice precum și în zona Carpaților Orientali, dar numai izolat vor fi posibile precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, izolat se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească ușor în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în regiunile estice și sud-estice unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -5 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în ușoară creștere față de ziua anterioară, va avea valoarea maximă de 13…14 grade și minima de 1…3 grade.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News