Evenimentul ZileiActualitateMesajul unui sportiv celebru. „Antrenament, vot, alegerile mele pentru astăzi. Tu ai votat?”

Mesajul unui sportiv celebru. „Antrenament, vot, alegerile mele pentru astăzi. Tu ai votat?”

Mesajul unui sportiv celebru. „Antrenament, vot, alegerile mele pentru astăzi. Tu ai votat?”
Sportivi români celebri, cum sunt tenismenul Horia Tecău sau membrele lotului național feminin de tenis, au votat în străinătate

Celebrul tenismen Horia Tecău a postat un mesaj pe o rețea de socializare,  în limba engleză, în care anunță că a votat la Londra. Horia Tecău se află în capitala Marii Britanii, pentru participarea la Turneul Campionilor, prilej cu care s-a fotografiat în sediul Ambasadei României din Londra,potrivit .romaniatv.net.

Alături de fotografie, Horia Tecău a postat, în limba engleză, și mesajul: „Antrenament, vot, alegerile mele pentru astăzi. Tu ai votat?”.

Lotul național feminin de tenis , aflat la  Mondialele din Japonia, a votat la Ambasada  României din Tokyo. Componentele lotului, Bernadette Szocs, Daniela Dodean, Eliza Samara şi Adina Diaconu s-au prezentat pentru a vota la primele ore ale dimineții  în secţia de votare de la Ambasada României .