Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul uliutor scris de Cahill, după finala pierdută de Halep la Roland Garros
Mesajul uliutor scris de Cahill, după finala pierdută de Halep la Roland Garros

Mesajul uliutor scris de Cahill, după finala pierdută de Halep la Roland Garros

Simona Halep (locul 2 WTA) a pierdut a doua finală din carieră la Roland Garros, dar antrenorul ei, Darren Cahill, i-a dedicat câteva rânduri superbe sportivei din Constanța.

„Simo” a cedat încă o dată în utlimul act al turnului de Mare Șlem de la Paris, după cel din 2014, pierdut în fața Mariei Șarapova. De această dată, Halep s-a înclinat în fața Jelenei Ostapenko (scor 6-4, 4-6, 3-6). După finala de sâmbătă, Darren Cahill a postat pe contul său de Twitter un mesaj al jurnalistului Steve Tignor, de la Tennis Magazine, despre Halep, iar după acesta, antrenorul australian i-a dedicat, de asemenea, câteva rânduri elevei sale.

„Pentru Simona Halep, dintre toate lucrurile frumoase pe care le-ai atins în ultimele două luni, pentru asta sunt cel mai mândru. Te îmbrățișez”, a scris Cahill pe contul sau de Twitter. „Vă mlţumesc pentru toate mesajele de susţinere a Simonei. Vom continua să muncim. Niciodată mulţumiţi. Ziua ei va veni. Ne vedem pe iarbă", a adăugat australianul. 

Steve Tignor a salutat discursul lui Halep de la finalul partidei cu Ostapenko: 

„Majoritatea jucătoarelor ar fi fost apăsate de risipirea unui avantaj de 6-4, 3-0 în finala Roland Garros și ar fi avut un discurs trist. Dar nu și Simona Halep. Cu ochii uscați și calmă, i-a acordat credit adversarei, a mulțumit familiei – "Să continuăm să muncim", le-a spus ea încrezătoare: "Să credem" – și a admis că "Poate n-am fost pregatită să caștig". Mai mult decât orice face cu racheta, calitatea ei cea mai puternică e onestitatea. Mai mult decât orice s-a întâmplat anul acesta la Open-ul Franței, îmi voi aminti echilibrul și cuvintele ei de după înfrângere”, a fost mesajul jurnalistului.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: