Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul transmis de CRUCILE LUMINOASE de pe cerul Ucrainei. Este incredibil ce se spune despre acestea | VIDEO
Mesajul transmis de CRUCILE LUMINOASE de pe cerul Ucrainei. Este incredibil ce se spune despre acestea | VIDEO

Mesajul transmis de CRUCILE LUMINOASE de pe cerul Ucrainei. Este incredibil ce se spune despre acestea | VIDEO

Bizare cruci luminoase în mişcare şi chipul Mântuitorului au apărut recent pe cerul Ucrainei, în zonele de conflict, provocând exaltare în rândul aşa-ziţilor specialişti în fenomene paranormale.

O scurtă filmare prezintă un obiect zburător, deosebit de luminos, în mişcare, despre care mulţi dintre privitori au concluzionat că ar fi nici mai mult, nici mai puţin decât un mesaj de pace trimis de Dumnezeu. Mai mult, postul de televiziune mexican Tercer Milenio, axat pe evenimente paranormale, susţine că impresionantul “crucifix” ar fi fost filmat chiar deasupra locului în care a fost doborât zborul MH 17, în estul Ucrainei, soldat cu moartea a 298 de oameni.

O altă imagine care pare să surprindă trăsăturile Mânuitorului, obţinute printr-o stranie combinaţie de nori, ar fi apărut deasupra Crimeei.

“Apariţiile”, despre se vorbeşte şi prin presa din Marea Britanie, sunt contestate vehement de sceptici care susţin că nu sunt altceva decât nişte falsuri grosolane realizate pe computer.

 “Se vede cât se poate de clar cum crucea urcă şi coboară. E uimitor. Martorul spune că această cruce părea “vie”, ca şi cum ar fi fost o entitate de sine stătătoare. Pulsa. Facinantă apariţie. A urcat încet către cer şi apoi a dispărut brusc”, relatează Tercer Milenio. O cruce asemănătoare ar fi apărut şi în luna iunie, la Doneţk.