Mesajele secrete ale PSD către propriul electorat pentru a nu vota la ”falsul referendum” Dovada că Dragnea se teme de Justiție

Mesajele secrete ale PSD către propriul electorat pentru a nu vota la ”falsul referendum” Dovada că Dragnea se teme de Justiție

Conducerea PSD ar fi trimis către organizațiile partidului, din teritoriu, mesaje prin care sunt sfătuite cum să își învețe electoratul să nu voteze la referendum ci doar pentru Parlamentul European. Dacă la referendumul de duminică nu va fi o prezență de minimum 30%, rezultatele acestuia vor fi anulate.

PSD-ului îi este frică de referendumul pe Justiție, susține cetateanul.net care a reușit să obțină, din surse din interiorul partidului, mesaje trimise de conducerea PSD către organizațiile din țară. Acestea sunt sfătuite cum să-și învețe electoratul să nu voteze la referendum. Asta în timp ce public, Dragnea a declarat că nu se teme de votul dat pe teme de justiție.

Deși susțin că nu sunt împotriva referendului la scrutinul de duminică, ba chiar ar fi de acord cu întrebările puse de președintele Klaus Iohannis, ca să dea bine la presă, prin spate, greii din PSD au sunat mobilizarea generală. Dacă la referendumul de mâine nu va fi o prezență de minimum 30%, rezultatele acestuia vor fi anulate.

Ne puteți urmări și pe Google News

”PSD a spus tot timpul, în frunte cu mine, că nu respinge întrebările la referendum, chiar le susținem”, a precizat Liviu Dragnea.  Întrebat despre declarația premierului Viorica Dăncilă, care a precizat că va vota la referendum, liderul PSD a răspuns: ”Dacă a zis așa, e foarte bine”.

În realitate, conducerea de la București a trimis mai multe mesaje filialelor și membrilor partidului prin care sunt îndrumați să nu voteze la referendumul de mâine pe teme de Justiție. Un astfel de mesaj a intrat și în posesia cetateanul.net.

 

Instructajul PSD pentru a se evita prezența electoratului partidului la votul de mâine este astfel:

 

Pasul 1. Voi merge la secția de votare și, la intrare, voi da actul de identitate pentru validarea dreptului de vot.

 

Pasul 2. Voi lua doar buletinul de vot pentru Parlamentul European și voi semna pentru prezență în lista corespunzătoare.

 

Pasul 3. Voi refuza buletinul de vot pentru falsul referendum și mă voi asigura că în listele de prezență, în dreptul numelui meu, în căsuța corespunzătoare semnăturii este trasă o linie.

 

Pasul 4. Voi vota pentru Parlamentul European. Mă voi asigura că a recuperat actul de identitate și voi părăsi secția de votare.