Evenimentul Zilei > Politica > Mesajele lui Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş înainte de Anul Nou
Mesajele lui Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş înainte de Anul Nou

Mesajele lui Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş înainte de Anul Nou

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi prim-ministrul Dacian Cioloş, au transmis mesaje românilor.

“Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!”, a spus şeful statului într-o filmare postată pe Facebook şi înregistrată înainte de a pleca în Florida (SUA), unde îşi petrece vacanţa de iarnă.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!

Posted by Klaus Iohannis on 31 Decembrie 2015

“Pe 30 decembrie, după o ședință lungă, ultima pe 2015, ne-am strâns toți membrii guvernului pentru a vă transmite tuturor o urare sinceră de "La Multi Ani"! Am ales câteva ipostaze mai "de familie" pentru ca urarea noastră să fie una cât mai caldă. Așadar: "Un 2016 bun și frumos!”, a transmis şi liderul de la Palatul Victoria, Dacian Cioloş.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.