Evenimentul Zilei > Actualitate > Membrii AIESEC învaţă să ia decizii potrivite în carieră
Membrii AIESEC învaţă să ia decizii potrivite în carieră

Membrii AIESEC învaţă să ia decizii potrivite în carieră

Membrii organizaţiei AIESEC pot participa la a patra ediţie a conferinţei Leaders of Tomorrow, conferinţă la care vor afla cum să aleagă cea mai potrivită carieră pentru viitor.

Conferinţa se va desfăşura în perioada 1- 3 aprilie, iar programul ei cuprinde trei direcţii importante: evaluarea competenţelor proprii de către participanţi, corelarea acestor competenţe dobândite în activitatea în asociaţie cu ceea ce se cere pe piaţa muncii şi descoperirea domeniului de lucru optim.
Pe parcursul celor trei zile participanţii se vor întâlni cu persoane cu o experienţă bogată în domeniul în care lucrează. Dragoş Gheban de la Catalyst Solutions le va arăta cât de important este voluntariatul pentru sectorul de servicii, Teia Gavrilescu de la Viitor Plus le va arăta care sunt avantajele unei slujbe în domeniul antreprenoriatului social, iar Adrian Soare o să îi convingă pe participanţi de importanţa realizării unui plan ambiţios pentru viitor.
În cadrul conferinţei se vor organiza sesiuni de evaluare personală şi profesională şi sesiuni practice în cadrul cărora participanţii vor afla ce trebuie să cuprindă un CV şi cum pot introduce cunoştinţele câştigate în organizaţie în acest CV.
 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: