Editura Evenimentul si Capital

Melania Trump ''REABILITATĂ'' de o grafologă: "este strălucitoare şi directă, îi place să meargă imediat către ceea ce o interesează"

Autor: | | 3 Comentarii | 3080 Vizualizari

De ce Melania este mereu cu un pas în spate fată de soţul său? Odată terminate urcările pe scenele campaniei electorale, first lady cea mai frumoasă pe care a avut-o America, s-a retras în turnul său de fildeş. O hotărâre care pare să fi alimentat şi mai mult acea idee-scenariu, de femeie supusă sau o frumoasă fără suflet care, potrivit observatorilor mai superficiali, nu poate decât să corespundă spiritului dominator, de mârlan, care-i este mereu atribuit soţului său.

Dar Melania, deja tracasată de capcanele mediatice, ştie foarte bine ceea ce doreşte. Şi bineînţeles că nu luminile de la Casa Albă. Luminile acelea ''orbitoare'' le lasă cu dragă inimă Ivankăi Trump, fiica agresivă a magnatului care, în aceste săptămâni a produs atâta mizerie în West Wing (Viaţa la Casa Albă- un serial care a descris tot ce se petrecea acolo).

Gesturile doamnei Trump sunt evidente chiar şi atunci când coboară cu grijă din Air Force One, când toţi fac scandal fiindcă ''este mereu lăsată înapoia preşedintelui''. Tot la fel de elocvente, în rest, sunt şi culorile pastelate ale cămăşilor, criticate foarte aspru cu ocazia apariţiilor publice.

Dar dacă limbajul corpului său reflectă fără echivoc dorinţa de a fi departe de lumea aceasta ostilă, ce putem spune despre scrierea sa? Nu există îndoieli, potrivit Sheilei Kurtz, ilustră grafologă newyorkeză, care s-a deranjat să analizeze semnătura doamnei Trump. ''Ascuţită, directă, sinceră'': Melania, potrivit expertei, ar avea un caracter în niciun caz supus. În concluzie, personalitatea primei doamne nu este aceea descrisă de tabloide.

Melania nu e o femeie-umbră, ci o femeie ''directă şi strălucitoare'', dar mai ales sinceră. O demonstrează scrisul său. ''Prima literă - explică Kurtz - merge la subiect, fără ocolişuri şi indică o persoană strălucitoare şi directă, căreia îi place să meargă imediat către ceea ce o interesează''. Apoi '' Cele două linii care formează numele de familie demonstrează isteţime şi perspicacitate''. Fără dubii, conclude grafologa, caligrafia sa ne spune că este vorba de o persoană ''cu mintea ascuţită, directă, care acumulează informaţiile foarte rapid''.

Melania, deci, nu rămâne un pas înapoia lui Donald pentru că este ''victima'' unui soţ plin de el, neelegant în comportament şi chiar grosolan titrează occhi della guerra, Melania rămâne cu un pas înapoi fiindcă e o femeie înţeleaptă, cu un fiu pe care încă trebuie să-l mai crească, o femeie care ''a învăţat lecţia'' : aceea a unui jurnalism dezechilibrat şi ideologizat care a afectat-o mereu direct, în tentativa reflexă, de a lovi pe preşedinte şi a-l trimite la podea.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI