Evenimentul Zilei > Monden > Meghan şi Harry: contract faraonic pentru a vorbi despre sărăcie și mediu. Câţi dolari le intră în cont
Meghan şi Harry: contract faraonic pentru a vorbi despre sărăcie și mediu. Câţi dolari le intră în cont

Meghan şi Harry: contract faraonic pentru a vorbi despre sărăcie și mediu. Câţi dolari le intră în cont

Meghan şi Harry s-au adaptat imediat lumii liberal-progresiste californiene, semnând un contract faraonic cu Agenţia Harry Walker.

Noua viață a lui Harry și Meghan în Los Angeles trece prin prin filtrul filantropiei și angajamente doar pentru cauze umanitare. Dar decizia de a fi independent (de asemenea şi financiar) de familia regală implică „sacrificii”. Din acest motiv, ducele și ducesa de Sussex, după cum scrie Los Angeles Times, tocmai au semnat un contract cu celebra agenție Harry Walker din New. York, la fel ca Obama și Clinton.

Aproape un milion de dolari pe apariție

Agenția către care s-au îndreptat Harry și Meghan este aceeași care-i reprezintă pe Obama şi Clinton dar și pe alte vedete progresiste de la Hollywood, cum ar fi Oprah Winfrey și Jane Goodall. Agenţia îi va oferi cuplului regal o foarte mare compensație pentru fiecare apariție publică.

Fostul președinte Barack Obama a primit 400.000 de dolari pentru un discurs în 2017, în timp ce Clinton este cunoscut că a încasat în medie 250.000 de dolari pentru fiecare apariție din 2014.

Pericolul „falimentului” pentru Harry și Meghan pare să fie spulberat

Cuplul a făcut primii pași în public la Los Angeles în aprilie, imediat fiind imortalizat, în timp ce oferea mese sau pachete cu hrană celor mai săraci rezidenți de la Hollywood. Iar acum, Harry și Meghan au negociat un contract faraonic pentru a vorbi despre săraci și mediu.

După cum relatează Libero, cuplul ar putea strânge aproximativ un milion de dolari pentru fiecare discurs care va avea loc în fața publicului privilegiat al Asociațiilor, forumurilor, cluburilor universitare şi alt gen de întruniri selecte.

Printre subiectele abordate se numără cele care sunt mai populare în cadrul acestui grup de vorbitori din categoria VIP și foarte corecte din punct de vedere politic: mediu, egalitate de gen, justiție socială, sănătate mintală…

La începutul lunii iunie, fosta actriță și-a împărtășit tristețea pentru diviziunile rasiale din Statele Unite, explicând absolvenților Liceului din Los Angeles că s-a simțit mișcată să vorbească despre moartea lui George Floyd. Meghan Markle și-a amintit că a participat la protestele din 1992 din Los Angeles  care au apărut în urma cazului Rodney G. King, informează latimes.