Evenimentul ZileiActualitateMeghan şi Harrry, prima apariţie publică, pe bani, după Megxit

Meghan şi Harrry, prima apariţie publică, pe bani, după Megxit

Meghan şi Harrry, prima apariţie publică, pe bani, după Megxit
Prințul Harry și Meghan au rostit primul discurs la evenimentul exclusiv JPMorgan de la Miami în prima lor apariție publică de la părăsirea familiei regale.

Cuplul regal a fost cazat la hotel de lux din South Beach, şi este prima lor apariție publică de după Megxit „A fost extrem de multă securitate”, a declarat o sursă.

Ducele și ducesa de Sussex și- au făcut prima apariție publică de la anunțul-bombă că au renunțat la funcția de membri superiori ai familiei regale. Harry și Meghan au fost invitaţi la evenimentul exclusiv JPMorgan, potrivit New York Post, ca oaspeţi speciali unde au ţinut fiecare în parte câte un discurs.

O sursă a declarat: „ Meghan și Harry au condus evenimentul fiind vorbitori-cheie. Din păcate, nu se cunoaște suma primită pentru participarea la eveniment… totul fiind confidenţial.

Simon Huck a susținut că Meghan ar putea face 100 de milioane de dolari în acest an dacă acceptă toate ofertele care îi ies în cale în urma Megxit. Ducii de Sussex sunt în prezent în căutarea unui director pentru fundația lor caritabilă Sussex Royal.

Imagini de aseară cu apariţia ducilor de Sussex la JPMorgan din Miami Beach South

 

 


Accesează: