Evenimentul Zilei > Monden > Meghan refuză „pacea prințeselor”. I-a trimis retur florile cumnatei Kate Middleton!  
Meghan refuză „pacea prințeselor”. I-a trimis retur florile cumnatei Kate Middleton!    

Meghan refuză „pacea prințeselor”. I-a trimis retur florile cumnatei Kate Middleton!  

Victorie de etapă pentru Meghan Markle, anunță presa tabloidă din Regat, care remarcă faptul că Ducesa de Sussex nu a părut prea impresionată de gestul pacificist al lui Kate Middleston, care spera să mai îmblânzească, cu ajutorul florilor, rivalitatea dintre cele două cumnate.

Conform unor surse citate de Daily Mail și The Sun, soția prințului William i-a trimis „renegatei” Meghan un frumos buchet de flori, și își pusese speranța că, prin astfel de gesturi elegante, va mai „îndulci” un pic relațiile destul de tensionate dintre cele două ducese. Această răceală a luat amploare după „exilul” lui Meghan Markle și al Prințului Harry în Statele Unite, remarcă canalul de presă menționat. Mai mult, gestul lui Kate survine la scurt timp după apariția unei cărți-bombă despre popularii, dar și controversații Meghan și Harry, pe fondul fricțiunile acestora de răsunet cu Casa Regală britanică.

Florile i-ar fi fost trimise lui Meghan de către cumnata sa cu ocazia zilei sale de naștere, însă surse apropiate de Ducesa de Sussex afirmă că ostilitatea afișată de Meghan față de Kate este „doar o iluzie”, conform unei viitoare cărți de dezvăluiri-șoc, care se va intitula „Finding Freedom” și care îi are ca autori pe doi prieteni ai lui Meghan. Deși nu confirmă direct faptul că Ducesa de Sussex i-ar fi returnat buchetul expeditoarei, Omid Scobie și Carolyn Durand dau detalii despre acest episod.

„Florile pentru ziua ei de naștere au fost minunate, însă Meghan ar fi preferat mai degrabă ca ea (n.r. – Kate) să îi fie alături în momentele dificile”, declară autorii în carte, a cărei apariție pe piață este iminentă. Conform autorilor acesteia, separarea Prințului Harry și a soției sale de Casa Regală riscă să rămână definitivă, căci neîndoios Casa Regală va lua măsuri nu prea amiabile în urma dezvăluirilor șocante care vor fi relatate în volumul „Finding Freedom”.

Publicarea cărții, mult așteptată de britanici, vine în contextul în care Prințul Harry și Meghan Markle au decis să dea în judecată mai mulți paparazzi pentru invadarea intimității, după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii cu fiul lor Archie, realizate cu drone.

 

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: