Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle „a trecut la criminalistică”, pentru a-l cerceta pe prințul Harry. Acuzațiile unui biograf regal
Meghan Markle „a trecut la criminalistică”, pentru a-l cerceta pe prințul Harry. Acuzațiile unui biograf regal

Meghan Markle „a trecut la criminalistică”, pentru a-l cerceta pe prințul Harry. Acuzațiile unui biograf regal

Ducesa de Sussex a fost acuzată că a făcut adevărate cercetări criminale din cauza căutărilor sale cu privire la prințul Harry, înainte ca cei doi să aibă o relație. Dezvăluirile au fost făcute de biograful regal, Tom Bower.

Autorul regal a susținut că Meghan Markle l-a cercetat îndeaproape pe prințul Harry înainte să aibă o relație. „Căutarea pe Google a lui Meghan a fost mai criminală. În calitate de maestru al cercetării online pentru The Tig, ea a căutat instinctiv informații pe Google. Cred că Meghan a fost la o vânătoare de oameni”, a explicat autorul regal, Tom Bower.

Acesta a mai menționat că ducesa de Sussex era în căutarea unui soț, un soț englez, iar Harry era disponibil.

Afirmațiile făcute de Tom Bower sunt în contradicție cu ceea ce Meghan Markle a afirmat într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey.

Atunci, Meghan a precizat că „Nu mi-am căutat niciodată soțul pe internet. Pur și simplu nu am simțit nevoia pentru că tot ceea ce aveam nevoie să știu, mi-a împărtășit, nu?”, adăugând că Harry îi spunea tot ce a crezut că ea trebuie să știe despre el, potrivit Express.

Alte acuzații venite din partea lui Tom Bower

Autorul regal a venit constant în ultima perioadă cu acuzații la adresa lui Meghan Markle, cel mai recent afirmând că aceasta a vrut să transforme familia regală britanică „într-un joc al celebritățiilor de la Hollywood”, însă fără succes.

Bower a spus că el crede că Meghan nu se aștepta la realitățile vieții regale înainte de a se întoarce în SUA cu Prințul Harry în 2020.

Într-un interviu acordat Sunrise, biograful regal a menționat că ducesa de Sussex trebuia să știe ce presupunea să faci parte din familia regală, din moment ce a intrat de bunăvoie în ea.

De asemenea, recent, el a mai afirmat despre soția prințului Harry că este o fire „ambițioasă, nemiloasă și are abilitatea să-i facă pe oameni să se teamă”.

Autor al cărții Revenge, Tom Bower a dezvăluit că a vorbit cu aproape 80 de persoane pentru a-și crea biografia, carte despre cuplul Harry și Meghan.

Astfel, el și-a dezvăluit părerile personale despre ducesă după ce a auzit ce au spus despre ea alți oameni. „Per total impresia mea despre ea este că Meghan este o femeie foarte inteligentă, foarte hotărâtă, foarte ambițioasă, dar și nemiloasă – și până la urmă, în termenii ei „de succes”. Cititorul va trebui să hotărască dacă este bună sau rea”.

Autorul a menționat și că pentru a realiza biografia, a stat de vorbă cu doi agenți care au spus lucruri oribile despre acțiunile de hărțuire pe care ducesa de Sussex le făcea, iar acest lucru a fost ca „o deschidere a ochilor”.