Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle a sfidat-o pe Camilla. Cum a încercat regina consoartă s-o integreze pe soția lui Harry în familia regală
Meghan Markle a sfidat-o pe Camilla. Cum a încercat regina consoartă s-o integreze pe soția lui Harry în familia regală

Meghan Markle a sfidat-o pe Camilla. Cum a încercat regina consoartă s-o integreze pe soția lui Harry în familia regală

Camilla, regina consoartă a Marii Britanii, a încercat în repetate rânduri să o integreze pe Meghan Markle în familia regală. Cu toate acestea, soția Prințului Harry nu a răspuns pozitiv eforturilor Camillei.

Ducesa de Sussex nu a ținut cont de sfaturile reginei consoarte Camilla. În nouă biografie a Camillei, scrisă de Angela Levin, se arată faptul că atunci când ducesa de Cornwall a organizat mese la care a invitat-o și pe Meghan Markle, soția Prințului William a refuzat să participe. Cu toate acestea, soția regelui Charles al III-lea a dorit doar să o integreze pe Meghan în familie.

Levin susține că regina consoartă a fost dornică să o ajute pe Meghan la începutul relației ei cu Prințul Harry, după ce ea însăși s-a străduit să fie acceptată de familia regală. De asemenea, Camilla ar fi primit-o cu căldură când a sosit prima dată la Londra.

Meghan Markle nu a răspuns invitațiilor Camillei

Levin a susținut că Meghan nu a răspuns eforturilor Camillei de a o ajuta cu privire la atenția sporită pe care o va primi ca membru al Familiei Regale. De asemenea, scriitoarea a mai adăugat că Regelui Charles, care atunci era prinț de Wales, i-a plăcut compania lui Meghan. În plus, cei doi ar fi vorbit adesea despre teatru și artă.

În încercarea de a o ajuta pe ducesa de Sussex să se acomodeze, regina consoartă a sfătuit-o cum să facă față presiunii de a fi în ochii publicului. În plus, Levin a citat o sursă anonimă care i-a spus la acea vreme: „Nu vrea să vadă pe nimeni într-o luptă și îi place Meghan”, informează DailyMail.

Ruptura definitivă dintre Meghan Markle și familia regală s-a produs când Ducii de Sussex au anunțat la începutul anului 2021 că renunță la îndatoririle regale. De atunci, Meghan și Harry s-au mutat în California alături de cei doi copii ai lor. De asemenea, ei au făcut o serie de afirmații despre monarhie în interviul lor acordat lui Oprah Winfrey, la un an după ce s-au retras ca membri ai familiei regale.